fredag 2 maj 2014

Barberaren och en Bianchibuffe

Två hojar, två viljor, och många vägar som leder mot stan.Det var dags för lite feelgoodcykling för att bygga upp positiv energi inför ultra 50k. Nummerlappar skulle hämtas och skägg trimmas. Vi tog oss via Kista in mot stan. Tog vägen över Bergshamra och förbi Naturhistoriska och in i Lill-Jansskogen för att sedan komma in mot Stadion. Vi kollade in den bana som vi sprungit på i samband med Stadionmaran i januari. 

Vi tog oss ner mot Stureplan för att vid svampen lossa på lite av cykelmunderingen. Vi förundrades över varför så många samlades runt just denna plats. Men människan har ju ofta en egenhet att röra sig i flockens riktning. Var är det inne att vara inne och var är det ute att vara ute eller hur det nu var. Vi bestämde oss för att skippa Riche denna gång. Men en annan gång så går vi kanske in där för att röra om lite i grytorna, trots att vi kanske är hopplöst ute där inne.

Det fick bli det Italienska cykelhaket Bianchi. Där passade kanske vår outfit för dagen. Där blev det en god buffé med en avslutande cappuccino. En bra buffé som gav påfyllning av depåerna inför vad som komma skulle. Vi tog oss sedan upp mot söders höjder för att besöka barberaren. Vi avslutade med att i eftermiddagsrusningen ta oss ned till Regeringsgatan och Runners. Nu hade vi nummerlapparna 212 och 213 för morgondagens uppdrag.


Svampplockning på Stureplan
Två främmande fåglar på besök i storstaden
Vi försöker smälta in i storstadsdjungeln
Cappuccinomannen visar låren på cykelhaket
Edith läser dagens tidning i väntan på barberaren.
Är det inte min tur snart?
Jag är före serru, Edith
Jämnt skägg fixat av den engelske barberaren







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar